OVER ONS

GABEL RUBBER EN VILT

Sinds 1978 is Gabel een grote innovator op de Nederlandse markt.

Resolastic N het oplegmateriaal van rubbergranulaat werd door Gabel ontwikkeld als vervanger van het opmetselen op de ringbalk voor de begane grondvloeren. Zo werd voor het eerst met de toepassing van rubbermateriaal een betere koudebrug onderbreking en een betere contactgeluidisolatie verkregen. Ideaal voor de aannemer, omdat hij niet meer drie stenen hoefde op te metselen en hij sneller kon bouwen.

Of onze centreerstrip Elastoplast die wordt toegepast tussen verdiepingsvloer en de wand. Hierdoor worden de randspanningen voorkomen en ontstaat er geen scheurvorming in de wand.
Met kleine middelen een groot effect bereiken op de kwaliteit van de bouw.

Tot aan de dag van vandaag blijven we vernieuwen en nieuwe toepassingen voor onze producten vinden.
Klik op de knop hieronder voor meer informatie over Gabel rubber en vilt.


Gabel ruber en vilt
video foto 2video foto 1


SAMENSTELLING

Elke frequentie van geluid vergt een andere isolatie.

Daarom werken wij met een unieke samenstelling van schuim en vilt, die elk hun eigen specifieke kenmerken hebben en elkaar versterken.


INSULCO


Insulco levert al bijna 40 jaar akoestische isolatiematerialen en heeft inmiddels meer dan 10 miljoen vierkante meter wereldwijd geplaatst.

Bovendien beschikt Insulco over een eigen intern laboratorium waar alle mogelijke akoestische testen gedaan kunnen worden, waar voortdurend gewerkt wordt aan innovatie en waar continue de kwaliteitscontrole plaatsvindt om aan de EN-normen en CE-markering te voldoen.

De samenwerking tussen Insulco en Gabel rubber en vilt is een bundeling van jarenlange ervaring, de expertise van de unieke Insulite producten en het inzicht van de bouw in Nederland.


WAAROM WIJ DIT DOEN


Geluid is overal aanwezig, want waar is het nog stil tegenwoordig? Om met elkaar te leven zullen we iets aan geluidoverlast moeten doen.

Zeker als je denkt dat de mooiste plekken om te wonen en te werken steeds vaker in dichtbevolkte gebieden liggen, zoals in het centrum van een stad, of vlak bij het station.

Geluidoplossingen zijn geen noodzakelijk kwaad dat alleen maar extra kosten met zich meebrengt. Met Insulit producten kun je voor een groot gedeelte bepalen wat je wel en niet wilt horen. Het gaat erom of je het geluid wilt horen van de buren die de wc doortrekken, of de loopgeluiden van de naaldhaken van de buurvrouw boven je. Het gaat erom of je van een kantoorcomplex comfortabele woningen kunt bouwen, zonder geluidoverlast.

de specialist in contactgeluidisolatie